למעלה ממאה מתכונים מעדות שונות וסיפורי שפים נאספו אל הספר החדש "ירושלים - הסיפור הקולינרי". כולם, כמובן, באים ישירות מהעיר שמספקת לא רק מראות מרגשים אלא מלווה בריחות וטעמים נפלאים
עדות ישראל בלב ירושלים יצרו ויוצרים את המטבח הירושלמי הידוע במטעמיו: אתיופים, פרסים, אורפלים, אשכנזים, תימנים ועוד.
עדות ישראל בלב ירושלים יצרו ויוצרים את המטבח הירושלמי הידוע במטעמיו: אתיופים, פרסים, אורפלים, אשכנזים, תימנים ועוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה