המרכיבים:
לבצק:
200 גרם בורגול
120 גרם קמח
מים
למילוי:
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון
1 כרפס קצוץ
250 גרם בשר בקר טחון
חופן צנוברים
בהרת עיראקי, מלח, פלפל, פפריקה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:

לבצק:
200 גרם בורגול
120 גרם קמח
מים
למילוי:
1 בצל קצוץ
שמן לטיגון
1 כרפס קצוץ
250 גרם בשר בקר טחון
חופן צנוברים
בהרת עיראקי, מלח, פלפל, פפריקה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
- המילוי: מחממים במחבת מעט שמן. מאדים מספר דקות את הבצל והכרפס. מוסיפים את הבשר, הצנוברים והתבלינים ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. מצננים.
- הבצק: שוטפים את הבורגול 3 פעמים במסננת. מעבירים לקערה ומוסיפים קמח. מוסיפים בהדרגה מים עד קבלת בצק אחיד.
- הקובה: משטחים מעט מהבצק על כף היד. מניחים במרכז מתערובת הבשר וסוגרים. מגלגלים לקציצה אליפטית.
- מטגנים בשמן עמוק.
