החומרים:
לבשר:
1/2 קילו בשר טחון
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1/2 כף אבקת מרק עוף
1/2 כף פלפל שחור
1/2 כפית אבקת גולאש או אגוז מוסקט מגורר
1 בצל בינוני קצוץ
200 גרם פירורי לחם
2 ביצים
למוסקה:
1 חציל גדול
200 גרם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון
עלי סלרי
לרוטב:
5-4 כפות רסק עגבניות
1/2 1 כפות פפריקה אדומה
1/2 כף אבקת שום
1/2 כף פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
שמן
2 עגבניות
אופן ההכנה:
1. להכנת הרוטב, מחממים בסיר את רסק העגבניות עם התבלינים ומעט שמן. מוסיפים כוס מים. מגררים את העגבניות במגררת גסה ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה מאוד.
2. להכנת הבשר, מערבבים היטב את כל החומרים.
3. להכנת המוסקה, קולפים את החציל וחוצים לאורך. יוצרים בכל חצי חתך, לא עד הסוף. ממלאים בתערובת הבשר. טובלים בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים. מעבירים לסיר עם הרוטב, כך שחצאי החציל יהיו מכוסים ברוטב. מפזרים מעל עלי סלרי. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

לבשר:
1/2 קילו בשר טחון
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1/2 כף אבקת מרק עוף
1/2 כף פלפל שחור
1/2 כפית אבקת גולאש או אגוז מוסקט מגורר
1 בצל בינוני קצוץ
200 גרם פירורי לחם
2 ביצים
למוסקה:
1 חציל גדול
200 גרם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון
עלי סלרי
5-4 כפות רסק עגבניות
1/2 1 כפות פפריקה אדומה
1/2 כף אבקת שום
1/2 כף פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
שמן
2 עגבניות
אופן ההכנה:
1. להכנת הרוטב, מחממים בסיר את רסק העגבניות עם התבלינים ומעט שמן. מוסיפים כוס מים. מגררים את העגבניות במגררת גסה ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה מאוד.
2. להכנת הבשר, מערבבים היטב את כל החומרים.
3. להכנת המוסקה, קולפים את החציל וחוצים לאורך. יוצרים בכל חצי חתך, לא עד הסוף. ממלאים בתערובת הבשר. טובלים בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים. מעבירים לסיר עם הרוטב, כך שחצאי החציל יהיו מכוסים ברוטב. מפזרים מעל עלי סלרי. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
